Uhapšen brat košarkaša Nikole Jokića: Davio ženu u Denveru?
Nikola Jokić

Uhapšen brat košarkaša Nikole Jokića: Davio ženu u Denveru?

Brat košarkaša "Denver nagitsa" i reprezentativca Srbije Nikole Jokića, Strahinja, uhapšen je u Denveru zbog optužbi da je napao, gušio i gurao jednu ženu.

Strahinja Jokić (37) je, pod dejstvom alkohola, napao ženu u jednom apartmanu, prenosi lokalni "Denver post", navodeći da je ona pokušala da pobjegne, ali da ju je Jokić grubo gurnuo i spriječio da izađe iz stana. Ona je potom istrčala na terasu i dozivala pomoć, ali ju je Jokić napao i počeo da je davi.

Žena je zatim pokušala da pozove policiju, a tada joj je Jokić oduzeo telefon.

Ipak, ona je uspjela da pošalje poruku preko kompjutera poznaniku, koji je zatim obavijestio policiju, a ona uhapsila Strahinju, navodi se u policijskom dokumentu u koji je list imao uvid.

Predstavnica za štampu Tužilaštva Kerolajn Tajler izjavila je da je Tužilaštvo prihvatilo optužbe za napad drugog stepena.

Branislav Jokić prokomentarisao je za "Blic" hapšenje svog sina Strahinje.

"U pitanju je jedna obična porodična svađa koja je medijski napumpana. Američki propisi su takvi kakvi jesu, malo stroži. On je izašao posle 24 sata, bez ikakvih problema. Prenijeto je u medijima tako kako jeste, a ni 24 sata nije bio tamo. Nikoli, normalno, nije svjedno, ali sve je okej. Nije ovo ništa posebno, proći će i ovo, šta da radimo... Čuo sam se s njim, pričali smo 100 puta u toku dana, biće tu malo gužve i nervoze, ali nije strašno! Pravi se gužva ni oko čega", rekao Branislav Jokić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.