Mimozu otvara Lepa Brena, zatvara Željko Joksimović

51. Praznik mimoze od 14. februara do 15. marta

Mimozu otvara Lepa Brena, zatvara Željko Joksimović

Praznik mimoze će početi 14. februara 2020. godine, a muzičke zvijezde koje će obogatiti otvaranje i zatvaranje 51. izdanje hercegnovskog festivala su Lepa Brena i Željko Joksimović.

"Veliki koncert otvaranja 51. Praznika mimoze zakazan je za 14. februar, kada će na platou ispred hotela ”Igalo” nastupiti jedna od najvećih regionalnih muzičkih zvijezda Lepa Brena. Dan kasnije, u subotu 15. februara održaće se tradicionalna Fešta od mimoze, ribe i vina na hercegnovskoj rivijeri.

Uslijediće mjesec bogat raznovrsnim programima, tokom kojeg će Herceg Novi svakog vikenda biti mjesto za spektakl - Petar Grašo će nastupiti 21. februara, Aco Pejović 07. marta, a na zatvaranju 14. marta očekuju nas međunarodna karnevalska povorka i koncert Željka Joksimovića", saopšteno je iz Opštine Herceg Novi.

Pored koncerata na otvorenom, vikendima će na programu biti maskenbali sa muzikom uživo. Večeri pod maskama 51. Praznika mimoze planirane su 15. februara, 06. marta sa nastupom Dejana Matića i 13. marta. Tradicionalna Riblja večera održaće se 22. februara.

Pored neizostavne fešte na hercegnovskoj rivijeri, na Škveru će biti upriličeno još pet fešti ribe i vina, uz sajam domaće trpeze. Neće izostati ni sportski programi i sadržaji za djecu koji su godinama sastavni dio Praznika mimoze.

"Imajući u vidu da je glavni program najznačajnije turističko-propagandne zimske manifestacije spreman mnogo ranije nego što je to bio slučaj proteklih godina, promotivne aktivnosti počeće već od sjutra, na Sajmu turizma u Novom Sadu i trajaće u kontinuitetu tokom narednih četiri mjeseca.

Vrijedi dodati, objavljen je i trodnevni program dočeka Nove 2020. godine u Herceg Novom, koji će takođe biti aktivno promovisan u cijelom regionu.

Zimu u Herceg Novom obilježiće bogat i atraktivan kalendar dešavanja i sjajne ponude aranžmana koje pripremaju hercegnovski hotelijeri i izdavaoci privatnog smještaja. Sve to, uz dobru promociju koja je na vrijeme pripremljena, treba da doprinese dobroj posjećenosti i popunjenosti smještajnih kapaciteta van ljetnje sezone, što je i osnovni cilj organizatora Opštine Herceg Novi i Turističke organizacije Herceg Novi i izvršnog producenta Javne ustanove kulture ”Herceg Fest”", saopšteno je.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.