Užasan zločin u Beogradu:  Sin izbo majku pa joj prerezao vrat
Ilustracija

Užasan zločin u Beogradu: Sin izbo majku pa joj prerezao vrat

Pavle Tomić (20) iz Kaluđerice uhapšen je zbog sumnje da je noćas više puta izbo u grudi svoju majku Tatjanu Tomić (56), pa joj prerezao vrat u iznajmljenoj kući u tom beogradskom naselju. Hitna pomoć je pokušala reanimaciju i na kraju konstatovala smrt.

Mladić je probao da pobjegne, ali ga je brzom reakcijom policija uhapsila posle desetak minuta i pronašla nož koji je ubica koristio. On je sproveden u pritvor po nalogu Tužilaštva.

Pavle, koji se bavio kik boksom je nakon hapšenja nepovezano pričao o ubistvu i motivima.

Kako pričaju komšije mladić nije bio problematičan. Živio je sa ocem, majkom i bratom u kući u Gračaničkoj ulici gdje su bili podstanari zadnjih nekoliko godina. Kako nezvanično saznaju Novosti porodica je bila u teškom finansijskom položaju.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.