Horoskop za oktobar: Divni momenti u ljubavi za Djevice, sjajan mjesec za Strijelčeve, Ribe - odredite prioritete
ilustracija

Horoskop za oktobar: Divni momenti u ljubavi za Djevice, sjajan mjesec za Strijelčeve, Ribe - odredite prioritete

Saznajte šta su vam zvijezde pripremile tokom oktobra na polju ljubavi, posla i zdravlja.

Ovan

Ljubav

Posvetite više pažnje partneru i idite na neko putovanje. Moguće su nesuglasice sa partnerom od druge nedelje ovog mjeseca, pa pazite šta pričate. Ljubomorne scene su moguće, ali pokušajte da to izbegnete. Pokušajte da poradite na strasti. Moguć je iznenadni početak nove veze.

Posao

Moguća su neka dešavanja koja neće biti baš dobre po Vas, pa ne bi trebalo da žurite sa promjenama. Razmislite da li će tako doći do promjene što se tiče Vaše novčane situacije na gore. Nije dobar period za ulaganja. Ne započinjite ništa novo od poslednje nedelje mjeseca, jer Vam aspekti nisu naklonjeni. Neka mlađa ženska osoba Vam može biti od pomoći.

Zdravlje

Bavite se sportom ovog mjeseca.

Bik

Ljubav

Ovog mjeseca ćete imati povećanu potrebu za pažnjom. Moguće su manje rasprave sa partnerom jer će posao zauzimati veliki dio Vašeg dana. Potrudite se da ne stavljate partnera na drugo mjesto. Ako ste slobodni, moguća je avantura. Ne brzajte sa ulaskom u neku vezu.

Posao

Moguća je saradnja sa drugima. Potrudite se da napravite kompromis sa svima. Dajte oduška sebi i nemojte da se preforsirate. Bitno je samo da ne dogovarate neke stvari koje niste provjerili. Nemojte vjerovati svima.

Zdravlje

Mogući su problemi sa alergijama i prehladom. Brinite više o sebi.

Blizanci

Ljubav

Kod Vas sve cvjeta i bićete prezadovoljni što se tiče partnerskih odnosa. Strastveni ste, ali možete da oržite vezu koju ste prije ovog perioda započeli. Slobodni, nemojte po svaku cijenu ući u neku vezu. Neka jako fina osoba će naći vrijeme da se potrudi oko Vas.

Posao

Ovog mjeseca nije baš idealno stanje što se tiče posla, ali uz dobre saradnike je sve moguće. Nećete moći sve sami. Bitno je samo da se dogovorite sa kolegama šta ko treba da radi. Budite temeljni i ne brzajte sa odlukama vezanim za posao. Ovo je naročito bitno u poslednjoj nedelji.

Zdravlje
Idite na rutinsku provjeru kod ljekara.

Rak

Ljubav

Moguće je poznanstvo ili neku novu vezu sa osobom koja nije iz Vašeg mjesta. Tokom ovog mjeseca posvetite više vremena osobi sa kojom flertujete neko vrijeme. Bitno je da budete komunikativni. Veoma ste strastveni. Ako ste u vezi, poradite malo više na vezi i posvetite se partneru.

Posao

Dobro se osjećate. Ne nervirajte se ako sve ne ide po planu. Budite prijatni prema kolegama. Ipak možete da imate dosta sreće, naročito ako radite sa osobama koje nisu iz Vašeg mjesta. Ako imate priliku za neko usavršavanje iskoristite to.

Zdravlje

Šetajte više i provedite neko vrijeme u prirodi. Nećete imati većih problema.

693031273665376340237669130123117128056832n

Lav

Ljubav

Dragi Lavovi, bilo da ste u vezi ili ne, ovaj mjesec će biti odličan. Ne propustite dobre prilike za neka putovanja, zabavu, a flertu ste svakako skloni. Oko sebe imate više osoba koje Vam se dopadaju, pa morate da se odlučite. Ipak, ako ste zauzeti, posvetite više vremena partneru, a ne poslovnim obavezama.

Posao

Moguće su veće promjene na poslu o kojima odavno maštate. Planovi su tu, samo je potrebno da ih realizujete. Bitno je da se fokusirate i da ne odstupate od zacrtanih ciljeva. Tokom druge polovine mjeseca može da dođe do manjeg zastoja, ali tada ne treba da radite ništa novo.

Zdravlje
Moguća nervoza i povišen pritisak.

Djevica

Ljubav

Sa partnerom ovog mjeseca možete provesti divne trenutke. Prija Vam pažnja i komplimenti koje dobijate od njega. Komunikacija je odlična. Na nekom kraćem putovanju možete da upoznate neke osobe koje će Vam se dopasti.

Posao

Novi predloge za promjene na poslu treba da usvojite. Lako sarađujete sa svima, naročito sa mlađim osobama. Treba da iskoristite svaku dobru šansu za napredak. Moguća su kraća poslovna putovanja.

Zdravlje
Sve je savršeno kod Vas, nema razloga za brigu tokom oktobra.

Vaga

Ljubav

Ovog mjeseca ste sjajno raspoloženi. Venera je u Vašem znaku tokom prve trećine mjeseca, a onda prelazi u Škorpiju. Odlično se osjećate i ako ste u vezi sve 'cveta'. Ako ste slobodni, moguće je novo poznanstvo i možete da se zaljubite, ali imajte u vidu da osoba mora da se potrudi oko Vas više nego inače.  Ako ste slobodni, moguća je neka avantura, ali zadržite to za sebe. Ne obazirite se na tračeve. Ubijedili ste sebe da Vam je dobro i to nije tako loša opcija. Neka osoba iz prošlosti se može vratiti u Vaš život.

Posao

Pod stresom ste zbog posla. Nema potrebe toliko da brinete jer imate dobre aspekte sada. Jedino što može biti probleme je to što trošite mnogo novca.  Odredite prioritete na poslu. Priliv novca je svakako očekivan i ovo je jedan odličan mjesec za Vas.

Zdravlje
Ne preterujte sa slatkišima i jakom hranom, može doći do gojenja.

Škorpija

Ljubav

Zauzete Škorpije, trebalo bi da budete više posvećeni partneru, ali će sve biti idealno tokom mjeseca, jer je Venera u vašem znaku od 9. oktobra.  Uradite nešto lijepo za partnera, on će da cijeni. Strastveniji ste i privlačniji nego inače. Ako ste slobodni, sada je vrijeme da uđete u vezu.

Posao

Odnosi sa saradnicima će biti stabilni i korektni. Jako ste vrijedni, ali ste napeti.  Kolege Vas podržavaju, kao i nadređeni. Sačekajte kraj mjeseca da biste bili sigurni da je sve u redu na poslu. Mogući su nesporazumi sa ljudima sa kojima radite.

Zdravlje
Moguć je problem sa urinarnim traktom.

Strijelac

Ljubav

Neko ko odavno pokušava da Vam priđe se brine da nećete sve to dobro da prihvatite. Ne želite da se vežete za nekog. Ako niste u vezi, onda bi bilo dobro da izađete sa nekom osobom koja Vam djeluje kao osoba od povjerenja. Ako ste u vezi, popričajte sa partnerom šta biste sve mogli da promijenite ili idite na neko putovanje.

Posao

Ovog mjeseca bićete prezadovoljni. Priliv novca je stabilan, konačno možete da kupite sebi sve što Vas zanima. Ne nervirajte se oko posla, jer sada možete da ubirate plodove svog rada. Koristite kontakte da dođete do uspjeha. Ako imate prijateljski odnos sa kolegama, lako ćete zadržati stabilnost.

Zdravlje
Imate višak energije i sjajno se osjećate.

Jarac

Kod  Vas će se pojaviti ideja o nekoj vezi sa osobom koju možete da upoznate preko prijatelja ili društvenih mreža. Ne brzajte sa tim, nego razmislite da li je to samo strast. Ako ste zauzeti, ne zapostavljajte prijatelje zbog partnera, nego smislite zajedničke aktivnosti i družite se više.

Posao

Sjajno Vam sve ide na poslu, imate čak i pomoć kolega. Radite više nego obično. Pazite da sve odradite na vrijeme. Nadređeni može biti jako zahtjevan, ali pazite na detalje da ne bi bilo problema.

Zdravlje
Bavite se nekom aktivnošću da biste održali dobru formu.

Vodolija

Ljubav

Ne zapostavljajte partnera zbog posla. Previše pažnje obraćate na druge ljude i opterećuju Vas problemi, a Vaša veza trpi. Ako ste slobodni, preko posla je moguće novo poznanstvo. Može sve da ostane i samo na flertu, pa ćete već od polovine mjeseca da vidite na čemu ste.

Posao

Imate dosta obaveza, a ne možete da se dobro organizujete. Od 10. oktobra će to ići lakše. Pronađite koji sistem Vama odgovara. Na kraju mjeseca očekujte napredak na poslu. Nađite vrijeme i za relaksaciju, nemojte pretjerivati sa radom.

Zdravlje
Moguća nervoza i problemi sa cirkulacijom.

Ribe

Ljubav

Ako ste u vezi, sve je sjajno, a tako će biti tokom cijelog mjeseca. Gledajte da udovoljite partneru, ali budite i zahtjevni. Postoji mogućnost zaljubljivanja ako ste slobodni, ali ne brzajte sa nekim zaključcima. Treba vremena da vidite da li je to samo 'hemija'.

Posao

Sve ide kako treba. Imate dosta obaveza. Odredite šta je prioritet. Moguć je problem u komunikaciji sa kolegama, ali kompromis može sve da riješi. Podijelite obaveze na više manjih da biste sve stigli na vrijeme.

Zdravlje
Odlično.

 

Autor: jovanavilimonovic.com

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.