Treća sreća: Emina ponovo staje na ludi kamen
Emina Jahović

Treća sreća: Emina ponovo staje na ludi kamen

Atraktivna pjevačica Emina Jahović i turski milioner Sadetin Saran odlučili su da obnove vezu, te su prvi put posle pet mjeseci viđeni zajedno na ulici.

U javnost je "procurila" fotografija na kojoj se golupčići šetaju ruku pod ruku, a to je izazvalo sumnje da će par uskoro vezu podići na viši nivo i - zakleti se jedno drugom na vječnu ljubav.

Lijepa Emina "pala" je na šarm 18 godina starijeg bogataša nedugo pošto se razvela od supruga Mustafe Sandala.

16vencanje1620x0

Foto:Instagram

Romansa je trajala izvjesno vrijeme, a onda je uslijedila pauza. Sada kada su ponovo viđeni zajedno sumnja se da žele vezu da krunišu brakom, pišu Novosti.

Šuška se da bi svadba mogla da se dogodi do kraja godine. Međutim, ni Emina ni Sadetin nisu se oglašavali povodom ovih navoda.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.