DPS Plužine jednoglasno za Đukanovića i Markovića

DPS Plužine jednoglasno za Đukanovića i Markovića

Večeras su održane sjednice Izvršnog i Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista Plužina, kojima je predsjedavala predsjednica Danica Vuković Krivokapić.Na sjednicama su razmatrani i usvojeni predlozi Mjesnih organizacija u vezi sa predstojećim VIII Kongresom partije.

"Opštinski i Izvršni odbor DPS Plužine je za predsjednika DPS Crne Gore jednoglasno predložio Mila Đukanovića, a za zamjenika predsjednika Duška Markovića. Takođe je iskazana velika zahvalnost čelnicima Partije za uspješno i mudro vođenje države Crne Gore.Jednoglasnom odlukom su izabrani i delegati za predstojeći Kongres i usvojena lista za članove Glavnog odbora DPS Crne Gore.", saopšteno je nakon sjednice.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.