Popularni par se vjenčao u crkvi(FOTO)
Džastin i Hejli

Popularni par se vjenčao u crkvi(FOTO)

Jedan od najpoznatijih pjevača današnjice Džastin Biber i manekenka Hejli Boldvin konačno su rekli sudbonosno "da" u crkvi.

Iako ih je prije tačno godinu dana vjenčao matičar, mladi par je odlučio da se sada vjenča u crkvi, u prisustvu porodice i prijatelja.

Na vjenčanju je bilo 154 zvanica, među kojima su bile i Kendal Džener, Kamila Morone, kao i Hejlin otac Stefan Boldvin i njegov mnogo slavniji brat Alek Boldvin.

Mladenci su zavjete razmijenili u drvenoj kapeli koja se nalazi u jednom selu, okruženom poljima, velikim jezerom i golf terenima.

Oni su se venčali u crkvi u Južnoj Karolini, a fotografima nije bilo dozvoljeno da fotografišu događaj.

Džastin je na društvenoj mreži Instagram objavio dvije fotografije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.