Đukanović: MUP i Policija dali nemjerljiv doprinos razvoju CG
Milo Đukanović

Uputio čestitku povodom 2. oktobra – Dana unutrašnjih poslova

Đukanović: MUP i Policija dali nemjerljiv doprinos razvoju CG

Profesionalnim i posvećenim radom na očuvanju i jačanju stabilnosti društva, zaštiti njegovih osnovnih vrijednosti i izgradnji sigurnog okruženja, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova i Uprave policije dali su nemjerljiv doprinos nastanku i razvoju savremene Crne Gore, kazao je predsjednik Crne Gore Milo Đukanović u čestitci povodom 2. oktobra, Dana unutrašnjih poslova.

Đukanović je čestitku uputio ministru Mevludinu Nuhodžiću, direktoru Uprave policije Veselinu Veljoviću i svim službenicima Ministarstva unutrašnjih poslova i Uprave policije.

"Sve zapaženiji rezultati u borbi protiv organizovanog kriminala i korupcije, kao i prepoznatljiva kooperativnost naših službi bezbjednosti sa inopartnerima, kako dodaje predsjednik, potvrđuju da uspješno sprovodimo reforme kako u normativnom tako i institucionalnom dijelu i da nudimo efikasne i kvalitetne odgovore na aktuelne bezbjednosne prijetnje, po uzoru na savremene demokratske sisteme i pravne tekovine", navodi se u čestitki.

Đukanović dodaje da sada kad Crna Gora nastavlja da gradi svoju međunarodnu reputaciju, prepoznata kao važan faktor regionalne stabilnosti, članica NATO, zemlja kandidat na pragu EU, očekivanja od svih državnih organa i službi postaju sve zahtjevnija i veća.

"Uvjeren sam da ćete, u skladu s novim izazovima, još odlučnije nastaviti borbu protiv svih oblika kriminaliteta, bezbjednosnih prijetnji i narušavanja ljudskih prava i sloboda, na temeljima dosadašnjih uspjeha", dodaje se u čestitki", dodaje se u čestitki.

Đukanović je svim službenicima Ministarstva unutrašnjih poslova i Uprave policije, čestitao praznik i poželio uspjeh u daljem radu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.