DPS Bijelo Polje: Jednoglasna podrška za Đukanovića i za Markovića
DPS BP

DPS Bijelo Polje: Jednoglasna podrška za Đukanovića i za Markovića

Na održanoj sjednici Opštinskog odbora DPS Bijelo Polje, kojom je predsjedavao predsjednik Admir Mustajbašić, pružena je jednoglasna podrška za izbor Mila Đukanovića za predsjednika i Duška Markovića za zamjenika predsjednika Demokratske partije socijalista.

"U susret predstojećem Kongresu, mjesni odbori su predložili ukupno 225 kandidata za članove novog saziva Glavnog odbora koji će svojim ličnim i profesionalnim obavezama nesumnjivo značajno  doprinijeti unapređenju kvalitata rada ovog značajnog organa naše Partije", kazali su iz bjelopoljskog DPS-a.

Opštinski odbor je takođe odabrao 31 predstavnika koji će učestvovati u radu VIII Kongresa Demokratske partije socijalista koji će se održati 30. novembra tekuće godine.

"Članovi i simpatizeri naše Partije u Bijelom Polju su na sjednicama mjesnih odbora koje su održane tokom septembra mjeseca dali veliku podršku naporima koji se daju na unapređenju ekonomskog i socio-društvenog života svih građana Bijelog Polja", naveli su iz DPS-a.

Na sastancima je iskazano veliko zadovoljstvo koje se odnosi na ulaganje Vlade u bjelopoljsku opštinu, zbog realizacije velikog broja projekata i njihovog kontinuiranog praćenja i nadzora.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.