Gorivo skuplje pet centi
Foto: Ilustracija

Ministarstvo ekonomije

Gorivo skuplje pet centi

Litar eurosupera i eurodizela od ponoći su skuplji pet centi, a lož ulje četiri, saopšteno je iz Ministarstva ekonomije.

"Prema ranijim najavama aktuelna dešavanja u Saudijskoj Arabiji prelivena na međunarodna tržišta, imaće uticaja i na cijene naftnih derivata u Crnoj Gori, koje će nakon ove korekcije biti na nivou iz jula mjeseca ove godine", navodi se u saopštenju Ministarstva ekonomije.

U narednih 15 dana litar eurosupera 98 koštaće 1,38 eura, litar eurosupera 95 1,34 eura, a eurodizela 1,26 eura.

Litar lož ulja (veleprodaja) skuplje je za četiri centa i košta 1,23 eura.

"Prema odredbama Uredbe o načinu obrazovanja maksimalnih maloprodajnih cijena naftnih derivata, naredni obračun će se obaviti 14. oktobra, a eventualno izmijenjene vrijednosti naftnih derivata važiće od 15. oktobra", zaključuju u Ministarstvu ekonomije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.