Munja ubila trkača pred ciljem
Foto: Beta

SAD

Munja ubila trkača pred ciljem

Tomas Stenli (33) poginuo je na 400 metara od cilja trke na stazi Flet rok u parku Elk siti u subotu popodne, rekla je danas direktorka trke Kerolin Robinson.

To je bio sunčan dan, a zatim je naglo stigla oluja.

Robinson je rekla da pošto je Stenlija pogodila munja, neki od trkača i ljekar su pokušali da mu pokrenu rad srca i disanje.

Gledaoci na cilju su uskočili u svoja vozila i krenuli ka ostalim trkačima da bi ih zaštitili od oluje.

Organizatori trke su saopštili da je Stenli uključen u konačne rezultate, jer, iako nije prešao ciljnu liniju, prešao je bezmalo punu distancu. Rezultati pokazuju da je stigao 11. među 104 takmičara.

Stenli je kao dugoprugaš trčao i na stazama od 100 kilometara.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.