DPS Pljevlja: Opozicija u Pljevljima protiv sopstvenih prijedloga
DPS

DPS Pljevlja: Opozicija u Pljevljima protiv sopstvenih prijedloga

Današnja sjednica Skupštine opštine Pljevlja još jednom je pokazala, u najmanju ruku, demagoški pristup opozicionih predstavnika temama od značaja za život građana Pljevalja, saopšteno je iz te partije.

"Kao i mnogo puta do sada, neodgovornim i retrogradnim odnosom pokazali su, da je po njima, suština opozicionog djelovanja glasanje protiv svega čak i protiv onoga što i sami predlože. U mnogim kontradiktornostima, prevazišli su sami sebe.  Iako svjesni činjenice da se današnjim odlukama štiti javni interes kroz rješenja vezana za  DOO Čistoća i DOO Komunalne usluge kojim bi bili zadovoljni prije svega građani a i zaposleni u preduzećima kao i osnivač, oni su nastavili sa svojim ustaljenim politikanstvom,", naveli su iz Kluba odbornika DPS Pljevlja

Prema njihovim riječimam kako je predsjednik opštine kao predlagač prihvatio sugestije opozicije i podnio amandman, bilo je logično i  očekivano  da podrže ono što su sami inicirali.

"Ipak, nemajući ni trunku demokratskog kapaciteta, glasali su protiv onoga što su sami predložili. No tu smo đe smo i sa kim smo. Mi odgovorno nastavljamo da radimo na poboljšanju kvaliteta života u Pljevljima a opoziciji ostavljamo da se svađaju sami sa sobom", zaključili su iz ove partije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.