Teška nesreća kod Sarajeva, poginule dvije žene i beba od četiri mjeseca

Teška nesreća kod Sarajeva, poginule dvije žene i beba od četiri mjeseca

Teška saobraćajna nesreća dogodila se danas kod Sarajeva u kojoj su učestvovali kamion mješalica i putničko vozilo. Ima poginulih.

U saobraćajnoj nesreći koja se danas desila u mjestu Zovik kod Hadžića ima smrtno stradalih osoba, potvrdio je za portal Radiosarajeva portparol Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo Mirza Hadžiabdić.

Nezvanično, poginule su dvije ženske osobe i dijete u vozilu Peugeot koje je udarilo u teretno vozilo Man, piše portal Crna hronika.

"Tri osobe su smrtno stradale, uviđajem rukovodi dežurni tužilac", potvrdila je portparolka Tužilaštva KS - Azra Bavčić. 

Prema nezvaničnim informacijama s lica mjesta, u Peugeotu 307 koji je u potpunosti smrskan poginule su dvije žene i beba stara četiri mjeseca, prenosi Avaz.

Na licu mjesta, kako javlja reporter s lica mjesta dijelovi vozila od siline udara rasuti su svuda po cesti.

Saobraćaj je obustavljen i preusmjerava se na alternativne pravce.

Nesreća je prijavljena u 13:25. sati

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.