Benzin i eurodizel od ponoći skuplji 5 centi
ilustracija

Nepovoljna vijest za vozače

Benzin i eurodizel od ponoći skuplji 5 centi

Benzin i eurodizel će u Crnoj Gori od ponoći biti skuplji pet centi, saopšteno je iz Ministarstva ekonomije.

“Prema ranijim najavama aktuelna dešavanja u Saudijskoj Arabiji prelivena na međunarodna tržišta, imaće uticaja i na cijene naftnih derivata u Crnoj Gori, koje će nakon ove korekcije biti na nivou iz jula ove godine”, naveli su iz Ministarstva.

Litar eurosupera 95 i 98 narednih 15 dana ćemo plaćati 1,34 eura, odnosno 1,38 eura..

Litar eurodizela koštaće 1,26 eura.

Lož ulje za veleprodaju će od ponoći poskupiti četiri centa i koštaće 1,23 eura

Posljednje promjene cijena goriva bile su 20. avgusta, kada su eurosuper 95 i 98 pojeftinili šest do sedam centi.

Prema odredbama Uredbe o načinu obrazovanja maksimalnih maloprodajnih cijena naftnih derivata, naredni obračun će se obaviti 14. oktobra, a eventualno izmijenjene vrijednosti naftnih derivata važiće od 15. oktobra.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.