Obama: Kožne pantalone mi dobro stoje, oblačiću ih za suprugu
Barak Obama

Obama: Kožne pantalone mi dobro stoje, oblačiću ih za suprugu

Bivši američki predsjednik Barak Obama u nedjelju je, za vrijeme boravka u Minhenu, u šali rekao kako je obukao "lederhozne", tradicionalne bavarske kožne pantalone i zaključio da mu "jako dobro stoje" pa će ih oblačiti posebno za svoju suprugu Mišel.

"Na poklon sam dobio tradicionalne njemačke kožne pantalone i u svojoj hotelskoj sobi sam ih isprobao. Moram da vam kažem da u njima izgledam prilično dobro i mislim da ću ih oblačiti za Mišel", rekao je Obama na otvaranju start-ap konferencije Bits & Pretzels u bavarskom Minhenu.

Spomenuo je i da mu je palo na pamet da stavi lažnu bradu kako bi mogao da prisustvuje čuvenom Oktoberfestu, s obzirom na to da mu je komplikovano da posjeti tako veliki javni događaj.

"A znate, tajna služba postane malo nervozna", našalio se Obama,prenosi N1.

Organizatori događaja već dvije godine pokušavaju da dovedu Obamu na konferenciju Bits & Pretzels, koja u Minhenu za vrijeme Oktoberfesta okuplja osnivače start-ap kompanija, investitore i brojne entuzijaste.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.