Dan otvorenih vrata MUP-a: Predlozi građana dodatni motiv za postizanje još boljih rezultata
Foto: Uprava policije

Podgorica

Dan otvorenih vrata MUP-a: Predlozi građana dodatni motiv za postizanje još boljih rezultata

Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) i Uprava policije nastojaće da ostvare još veći nivo povjerenja građana, kazao je resorni ministar Mevludin Nuhodžić i dodao da su predlozi građana dodatni motiv za postizanje još boljih rezultata.

On je, na manifestaciji Dan otvorenih vrata, rekao da je jedan od ciljeva MUP-a i Uprave policije da intenzivno komuniciraju sa građanima.

Kako je naveo Nuhodžić, tokom Dana otvorenih vrata, službenici MUP-a i Uprave policije neposredno razgovaraju sa građanima o poslu koji oni rade u njihovom interesu.

“Građani su otvoreni u razgovoru, to sam i danas vidio. Kažu sve ono što dobro radimo, ali imaju i kritički osvrt prema onome što mi ne radimo dobro”, dodao je on, javlja Mina.

EFofFXnWoAAJOyG

Prema riječima Nuhodžića, kritički osvrt i predlozi građana dodatna su motivacija da MUP i Uprava policije posao rade još bolje i kvalitetnije, u interesu sigurnosti svih građana.

“Nama takva kritika dobro dođe i nastojaćemo da zajedno ostvarimo nivo povjerenja koji je veći od današnjeg, a koji je zadovoljavajući kada je u pitanju rad službenika MUP-a i Uprave policije”, naveo je Nuhodžić.

On je dodao da je posebno zadovoljan što manifestaciji prisustvuje mnogo djece.

“To potvrđuje da mi aktivno učestvujemo u njihovom odrastanju, Mi želimo da svojim aktivnostima doprinesemo da njihov život bude sigurniji, put od kuće do škole bude siguran, da ih odaljimo od opasnosti i poroka, kao što su droga, vršnjačko nasilje i kriminal”, rekao je Nuhodžić.

Tokom Dana otvorenih vrata, događaja koji se na Trgu nezavisnosti u Podgorici organizuje u susret proslavi Dana unutrašnjih poslova, građani imaju priliku da se upoznaju sa opremom i vozilima koje pripadnici policije i Direktorata za vanredne situacije koriste u radu.

EFofFXwXoAA3YpW

Na manifestaciji, najmlađi, uz druženje i igru, uče o bezbjednosti saobraćaja.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.