Pali u smrt: Imali seks na terasi pa se slučajno prevrnuli

Pali u smrt: Imali seks na terasi pa se slučajno prevrnuli

Goli ljubavni par pao je pravo u smrt nakon što su imali seks na balkonu trećeg sprata i slučajno se prevrnuli, piše Dejli Mejl.

Tijela neimenovane majke (28) i njenog ljubavnika (35) pronađena su 'razbacana' na susjednoj terasi. Nesreća se dogodila nakon zabave koju je žena priredila u svom domu u ekvadorskom gradiću Kvito.

Porodica poginule otkrila je da nesrećna žena iza sebe ostavlja osmogodišnju djevojčicu. Par je otkrio komšija koji je potrčao nepolje čim je čuo tupi zvuk, a kada je izletio na terasu, imao je šta i da vidi.

Šef operativne jedinice policije Kalderona Krisijan Truhiljo rekao je da detektivi istražuju kako se nesreća dogodila.

Lokalni mediji javljaju kako strastveni par uopšte nije bio svjestan visine zida balkona kada se obrušio na njega za vrijeme seksa.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.