Marković i Đukanović

Plavski DPS

"Đukanović i Marković doprinijeli da različitosti budu faktor povezivanja vjera i nacija, ne usud koji nas razdavaja"

U Plavu su danas održane sjednice Izvršnog i Opštinskog odbora DPS na kojima su kao jedini kandidati za predsjednika i zamjenika predsjednika DPS predloženi Milo Đukanović i Duško Marković.

Na sjednicama su, kako je saopšteno, sumirane aktivnosti koje se sprovode u sklopu predlaganja kandidata za izbor organa partije na državnom nivou i izboru delegata Opštinskog odbora Plav za predstavnike na VIII Kongresu partije.

"Svojim ukupnim angažmanom na afirmaciji Crne Gore kao države svih njenih građana, Milo Đukanović i Duško Marković dali su nemjerljiv doprinos, da različitosti u Crnoj Gori budu faktor povezivanja vjera i nacija, odnosno bogatstvo življenja, a ne usud koji nas razdvaja i trajno udaljava jedne od drugih.", ocijenili su iz plavskog DPSa.

Za članove Glavnog odbora predloženo je 36 kandidata, a izabrano je i 6 delegata koji će predstavljati OO Plav na VIII Kongresu DPS.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.