Podgoričanin pucao u pravcu 5 lica, pa prijetio i napao policajce
ilustracija

Uhapšen u Podgorici, sumnjiči se za 4 krivična djela

Podgoričanin pucao u pravcu 5 lica, pa prijetio i napao policajce

33-godišnji Podgoričanin V.J. uhapšen je nakon što je nakon svađe i tuče pucao u jednom ugistiteljskom objektu u Kolašinu u pravcu više lica a potom i napao i prijetio policajcima u Podgorici.

Službenici Uprave policije su lišili slobode V.J. (33) iz Podgorice zbog sumnje da je počinio četiri krivična djela na štetu sedam lica, saopštila je crnogorska policija.

On  je, kako se sumnja, u jednom ugostiteljskom objektu u Kolašinu nakon verbalnog i fizičkog sukoba upotrijebio vatreno oružje i ispalio više hitaca čime je ugrozio pet lica.

"Nije bilo povrijeđenih lica. V.J. se odmah nakon ovog događaja  vozilom udaljio u pravcu Podgorice", naveli su iz policije.

O događaju su obaviješteni policijski službenici CB Podgorica koji su ovo lice zaustavili i priveli u službene prostorije.

On je, kako je kako navode iz UP, nakon privođenja uputio ozbiljne prijetnje dvojici policijskih službenika i pokušao fizički da ih napadne u čemu je sriječen.

"Nakon preduzetih mjera i radnji zbog počinjenog krivičnog djela napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti V.J. je priveden u službene prostorije Odjeljenja bezbjednosti Kolašin na dalje postupanje zbog djela koja je počinio na području Kolašina.", saopštila je policija.

On se tereti za četiri krivična djela.

"V.J. je priveden nadležnom državnom tužiocu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, krivično djelo izazivanje opšte opasnosti, krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija i krivično djelo laka tjelesna povreda.", stoji u policijskom saopštenju.

Za njega je, kako se dodaje, državni tužilac donio rješenje o zadržavanju u policijskim prostorijama do provoda nadležnom sudiji za istragu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.