Počeo Bjelopoljski bazar, učestvuje više od 40 izlagača

Počeo Bjelopoljski bazar, učestvuje više od 40 izlagača

Potpredsjednik Opštine Bijelo Polje Nermin Bećirović i direktorica Turističke organizacije Bijelog Polja Violeta Obradović, otvorili su danas 5. Bjelopoljski sajam na kojem su pored izlagača domaćih organskih i poljoprivrednih proizvoda, rukotvorina, starih zanata, domaće radinosti, svoje ponude predstavili predstavnici ugostiteljstva i hotelijerstva.

Otvarajući Bazar Bećirović je istakao je dokaz da je ustanovljavanje ove sajamske manifestacije imalo smisla broj učesnika.

„Bazar iz godine u godinu postaje sve posjećeniji. U ova dva dana trajanja Bazara predstaviće se oko 50 izlagača, što samo po sebi govori koliki je značaj ove manifestacije i za lokalnu samoupravu i za građane Bijelog Polja. Bazar nije samo značajan za izlagače koji će nam se predstaviti, već i za sve sugrađane, a pripremljen je i bogat kulturno-umjetnički program“, kazao je Bećirović.

0001bazar20

Direktorica Turističke organizacije Bijelo Polje Violeta Obradovć izrazila je zahavlnost svim učesnicima i posjetocima Bazara.

„Ova manifestacija je osmišljena sa namjerom da predstavi kulturu i tradiciju ovog kraja, ali i turističku ponudu Bijelog Polja, što smatramo da je najznačajnije. Zato se na Bazaru predstavljaju naši hotelijeri, ugostitelii, domaći zanati, rukotvorine, sve ono što je danas trend i aktuelno u svijetu turizama i turističke djelatnosti uopšte. Ovu priliku koristim da izrazim zahvalnost našim partnerima koji su nas podržali ove godine, a to je Stalna Radna grupa za regionalni ruralni razvoj u jugoistočnoj Evropi u partnerstvu sa Njemačkom organizacijom za međunarodnu saradnju”, kazala je Obradović.

00001211bazar

Bazar će trajati danas od 11 do 19 časova i sjutra 11 do 16 časova.

 

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.