Policija kod bezbjednosno interesantnog lica pronašla pištolj
Ilustracija

Policija kod bezbjednosno interesantnog lica pronašla pištolj

Službenici Uprave policije lišili su slobode bezbjednosno intersantno lice D.M. (29) zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

"Naime, policija u Podgorici je 30. jula shodno aktivostima koje preduzima na pojačanoj kontroli bezbjednosno interesantnih lica kontrolisala dva bezbjednosno interesantna lica D.M. i N.B. (29).

Tom prilikom N.B. je pokušao da izbjegne kontrolu policijskih službenika i da se udalji kojom prilikom je od  sebe odbacio pištolj marke Crvena zastava M-70 sa šest komada municije cal. 7,65mm", saopšteno je iz policije.

Odbačeni pištolj je pronađen i izuzet.

O događaju je obaviješten nadležni državni tuižilac koji je tada naložio da se N.B. liši slobode zbog sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeo držanje oružja i eksplozivnih materija.

"Policija je nastavila sa operativnim radom na ovom predmetu i došla do sumnje da je odbačeni pištolj bio u posjedu D.M. On je lišen slobode i nakon privoda nadležnom tužiocu za njega je donijeto rješenje o zadržavanju u policijskim prostorijama do privođenja nadležnom sudiji za istragu", saopšteno je iz policije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.