Policija radi na rasvjetljavanju ubistva u Podgorici
Foto:rtcg.me

Ubijen 33- godišnjak

Policija radi na rasvjetljavanju ubistva u Podgorici

Službenici Uprave policije intenzivno rade na rasvjetljavanju ubistva koje se sinoć dogodilo u Podgorici, saopštila je crnogroska policija.

Podsjećamo, sinoć oko 23,15 časova je u Podgorici u ulici Oktobarske revolucije došlo je do upotrebe vatrenog oružja od strane za sada nepoznatog lica.

Upucan je 33-godišnji Branko Vučković.

On je u KCCG podlegao povredama od posljedica ranjavanja.

Prema saznanjima "Vijesti" tridesettrogodišnjak je u KC primljen sa više prostrijelnih rana u predijelu donjih ekstremiteta.

Jedan metak pogodio mu je glavnu arteriju, zbog čega su napori ljekara da spasu njegov život bili uzaludni. 

Pobjeda je javila da je Vučković bio na motoru kada je na njega iz pištolja pucala za sada nepoznata osoba.

Policija je brzo došla na mjesto događaja, nakon čega je blokirala kvart.

Uviđaj je trajao do kasno u noć, a prisutni su bili i članovi Specijalnog policijskog odjeljenja za borbu protiv najtežih krivičnih djela kojim rukovodi Zoran Lazović.

"Na licu mjesta je izvršen uviđaj kojim je rukovodio državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici.Službenici Uprave policije, u koordinaciji sa tužilaštvom, preduzimaju intenzivne aktivnosti na identifikovanju lica koje je počinilo ovo krivično djelo i rasvjetljavanju događaja.", saopštili su danas iz Uprave policije.

Za sada su nepoznati motivi napada.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.