Božović: U Beranama rasvijetljeno ubistvo u pokušaju
Foto: Ilustracija

Uprava policije

Božović: U Beranama rasvijetljeno ubistvo u pokušaju

Policija je u Beranama intenzivnim radom rasvijetlila krivično djelo ubistvo u pokušaju počinjeno 01. jula 2019. godine, kazao je Miodrag Božović, načelnik Centra bezbjednosti Berane.

"Slobode je lišen V.Š. zbog sumnje da je počinio krivično djelo ubistvo u pokušaju u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija. On je uz krivičnu prijavu priveden državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju koji je za njega donio rješenje o zadržavanju u policijski prostorijama do privoda nadležnom sudiji za istragu", navodi je Božović.

Ističući da se sumnja da je V.Š ovo krivično djelo počinio na način što je, 01. jula 2019. godine oko 21,30 časova, u ulici 29. novembar u Beranama, upotrebom vatrenog oružja pokušao da liši života S.J.

Oštećeni je tom prilikom zadobio teške tjelesne povrede u vidu ustrelne rane u predjelu desne nadkoljenice.

"Službenici Centra bezbjednosti Berane i Sektora kriminalističke policije su u cilju rasvijetljavanja ovog krivičnog djela preduzeli niz operativnih i taktičkih mjera i radnji koje su rezultirale rasvijetljavanjem ovog krivičnog djela i identifikovanjem  osumnjičenog lica. V.Š. je lišen slobode u Podgorici od strane službenika CB Podgorica a nakon toga sproveden u Centar bezbjednosti Barane na dalje postupanje", pojasnio je Božović.

Dodajući da su službenici policije rasvijetljavanjem ovog teškog krivičnog djela pokazali da se do rezultata dolazi predanim radom i kvalitetnom saradnjom sa nadležnim tužilaštvom.

"U narednom  periodu, policija će proaktivni i preventivinim djelovanje učiniti da se svaki građanin našeg grad osjeća bezbjedno, a oni koji krše zakon biće identifikovani i procesuirani", poručio je Božović.

 

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.