Viši sud odbio žalbu, Vujošević ostaje u pritvoru
Nenad Vujošević

Viši sud odbio žalbu, Vujošević ostaje u pritvoru

Žalba advokata okrivljenog sekretara Vrhovnog državnog tužilaštva Nenada Vujoševića odbijena je od strane krivičnog vijeća Višeg suda u Podgorici.

Kako je saopšteno u postupku žalba advokata Borivoja Borovića odbijena je kao neosnovana.
 
"U stavu drugom izreke rješenja uvažena je žalba SDT i preinačeno rješenje sudije za istragu ovog suda na način što je prema okrivljenom N. V., određen pritvor i po pritvorskom osnovu iz čl.175 st.1 tač.2 Zakonika o krivičnom postupku.Protiv ovog rješenja iz stava I žalba nije dozvoljena, dok je protiv ovog rješenja iz stava II dozvoljeno pravo žalbe Apelacionom sudu Crne Gore u roku od 24h od prijema pismenog otpravka rješenja, a preko ovog suda", saopšteno je iz Višeg suda.

Podsjećamo,sudija za istragu donio je rješenje kojim je, Sekretaru Vrhovnog državnog tužilaštva Nenadu Vujoševiću, odredio pritvor do 30 dana, zbog opasnosti od bjekstva.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.