Povreda za Mesija u prvoj utakmici sezone
Lionel Mesi

Povreda za Mesija u prvoj utakmici sezone

Fudbaler Barselone Lionel Mesi povrijedio se u prvenstvenoj utakmici protiv Viljareala, prvoj koju je igrao ove sezone.

Barselona je sinoć pobijedila Viljareal sa 2:0, a Mesi je zamijenjen na početku drugog poluvremena zbog problema sa butinom. On je sinoć odigrao 400. utakmicu u Primeri, a prvu u sezoni, nakon što se oporavljao od povrede lista, koju je zadobio u julu.

Trener Barselone Ernesto Valverde rekao je posle utakmice da Mesi ima malih problema sa primicačem.

"Kada se nešto dogodi Mesiju svi stanu, ne samo na terenu, nego i na tribinama. Iz predostrožnosti nismo htjeli da rizikujemo. Teoretski, nema više od toga, ali vidjećemo kako će biti", rekao je Valverde, prenio je Bi-Bi-Si (BBC).

Poslije pobjede Barselona se popela za četiri pozicije, na četvrto mjesto na tabeli sa 10 bodova i ima bod manje od prvoplasiranih Granade, Atletik Bilbaa i Real Madrida.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.