Dvije osobe upale su u neobezbijeđenu šahtu dubine 5 metara
Foto: Fejsbuk Služba zaštite i spasavanja Glavnog grada

U blizini SC ”Morača” u Podgorici

Dvije osobe upale su u neobezbijeđenu šahtu dubine 5 metara

Dvije osobe upale su u neobezbijeđenu šahtu dubine 5 metara u blizini SC ”Morača” u Podgorici, večeras oko 21h, saopšteno je iz Službe zaštite i spašavanja Glavnog grada.

"Službi zaštite i spašavanja Glavnog grada dojavljeno je u 20 sati i 46 minuta da je došlo do nezgode- dvije osobe upale su u neobezbijeđenu šahtu u blizini SC ”Morača”," navodi se na njihovoj fejsbuk stranici.

 

"Izlaskom na lice mjesta zatečena su dvije osobe, od kojih je jedno maloljetno lice, dok je druga osoba starije dobi. Brzom intervencijom izvučeni su iz šahte, koja je dubine oko pet metara. Prilikom akcije spašavanja na lice mjesta su bili prisutni i pripadnici policije i hitne medicinske pomoći. Nakon izvlačenja, lica su predata službenicima hitne pomoći", saopšteno je iz Službe zaštite i spašavanja Glavnog grada.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.