DPS Petnjica: Đukanović za predsjednika, Marković zamjenik

DPS Petnjica: Đukanović za predsjednika, Marković zamjenik

Opštinski odbor DPS Petnjica je za predsjednika DPS Crne Gore jednoglasno predložio Mila Đukanovića, a za zamjenika predsjednika Duška Markovića.

"Nakon uspješno sprovedenih partijskih aktivnosti u svim Mjesnim organizacijama, danas su održane sjednice Izvršnog i Opštinskog odbora DPS Petnjica na kojima su utvrđene liste predloženih kandidata za organe Partije i izabrani predstavnici za VIII Kongres", saopšteno je iz DPS Petnjica.

Na sjednicama je utvrđena lista kandidata  za članove Glavnog odbora DPS i konstatovano je da je za predsjednika naše Partije jedino predložen Milo Đukanović. Takođe je jednoglasno predložen Duško Marković za zamjenika predsjednika. 

"Apsolutna podrška iz Petnjice aktuelnom rukovodstvu naše partije i države je rezultat dosadašnje kvalitetne saradnje i njihove maksimalne posvećenosti  napretku  Petnjice i Crne Gore", navodi se u saopštenju.

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.