Bivši NBA košarkaš izrešetan ispred kuće
Andre Emet

Bivši NBA košarkaš izrešetan ispred kuće

Američki košarkaš Andre Emet (37) ubijen je u noći između nedjelje i ponedeljka u Dalasu. Oko 2.30, prema svjedočenju očevidaca, dvojica naoružanih napadača prišla su automobilu u kome je sjedio Emet i izrešetali ga. Napadači su sa mjesta zločina pobjegli u bijelom "krajsleru".

Hitna pomoć je brzo stigla i prebacila Emeta u bolnicu, gdje je podlegao povredama. Andre Emet je imao 37 godina i nedavno je postao otac.

Nekadašnji student univerziteta Teksas Teh je izabran kao 35. pik druge runde NBA drafta 2004. godine od strane Sijetl Supersoniksa.

Profesionalnu karijeru je starovao u Memfis Grizlisima, kratko je igrao u Lijetuvos Ritasu i Liježu, a u Evropi je još nastupao za Po Ortez.

Poslednji ugovor je potisao sa portorikanskim klubom Kapitens de Aresibo, a učestvovao je i u takmičenju BIG 3 lige.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.