Perišić: Bjelopoljska vlast i opozicija zajednički da rade u interesu građana, a ne da se svađaju
Svetislav Perišić

Perišić: Bjelopoljska vlast i opozicija zajednički da rade u interesu građana, a ne da se svađaju

"Bjelopoljska vlast i opozicija umjesto što se međusobno svađaju, treba da sarađuju i zajednički rade u interesu građana", saopštio je Lider Saveza za pomirenje Svetislav Perišić.

"Naši sugrađani od svojih izabranih političkih predstavnika očekuju da rade na stvaranju uslova za bolji život u Bijelom Polju i to treba da bude prioritet u njihovom radu", kazao je on.

Perišić je poručio da lokalni politički diskurs ne treba da zavisi od kako je rekao visoke politike, koja se vodi na državnom nivou, već da bude usmjeren u pravcu rješavanja svakodnevnih životnih problema.

"SZP je više puta do sada javno izražavao zadovoljstvo radom aktuelne lokalne uprave, pogoto realizacijom infrastrukturnih projekata, ali će isto tako i kritikovati njen rad, kada bude opravdanih razloga za to", zaključio je čelnik tog političkog subjekta.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.