Horgoš: Pokušali da prošvercuju 36 pjevajućih papagaja, odao ih cvrkut  (FOTO)
Foto:Uprava carina Srbije

Horgoš: Pokušali da prošvercuju 36 pjevajućih papagaja, odao ih cvrkut (FOTO)

Carinici na graničnom prelazu Horgoš, sa Madjarskom, spriječili su neobičan pokušaj krijumčarenja 36 pjevajućih papagaja koje su probali da prošvercuju četvorica putnika koji su se automobilom vraćali iz Slovačke, saopšteno je danas.

Putnici su carinicima rekli da nemaju šta da prijave ali se iz automobila začuo cvrkut ptica zbog čega su upućeni na detaljan pregled.

Tada je otkriveno da su ptice bile zarobljene u tri zatvorene putne torbe od kojih su se dvije nalazile između prednjih i zadnjih sjedišta, a jedna kod suvozačevog sjedišta.

Suvozač, 61-godišnji penzioner iz Subotice, prijavio se kao vlasnik 36 krijumčarenih papagaja.

36krijumcarenihpapagaja

Foto:Uprava carina Srbije 

Carinici su odmah o otkrivenim pticama obavijestili dežurnog veterinarskog inspektora koji je konstatovao da se radi o takozvanim pjevajućim papagajima, koji su potom predati radniku ZOO vrta iz Subotice.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.