Sekretaru Vrhovnog državnog tužilaštva pritvor do 30 dana
Vujošević

Zbog opasnosti od bjekstva

Sekretaru Vrhovnog državnog tužilaštva pritvor do 30 dana

Sudija za istragu podgoričkog Višeg suda donio je sinoć rješenje kojim je, Sekretaru Vrhovnog državnog tužilaštva Nenadu Vujoševiću, odredio pritvor do 30 dana, zbog opasnosti od bjekstva.

Vujoševićev advokat Borivoje Borović kazao je za RTCG da će danas predati žalbu na to rješenje.

Borović je, komentarišući rješenje o određivanju pritvora Vujoševiću zbog opasnosti od bjekstva, kazao da se njegov branjenik dobrovoljno vratio u Crnu Goru, te da je sa sobom donio dokumentaciju koja potvrđuje da je bio na liječenju u Beogradu, prenosi Rtcg.

Kako je ranije saopštio Borović, Vujošević je negirao da je bilo kome nudio, ili davao mito.

Sekretara Vrhovnog državnog tužilaštva Nenada Vujoševića tužilaštvo tereti za krivično djelo protivzakoniti uticaj, kao i da je dio kriminalne grupe odbjeglog biznismena Duška Kneževića.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.