Snimak sa dna mora razbjesnio milione: Ronilac pronašao ribicu u plastičkoj kesi (VIDEO)
Foto: Screenshot

Snimak sa dna mora razbjesnio milione: Ronilac pronašao ribicu u plastičkoj kesi (VIDEO)

Koliko je važno da kolektivno podignemo svijest o našem negativnom uticaju na okolinu, možda najbolje govori video nastao tokom jednog zarona na Tajlandu.

Naime, prilikom ronjenja, jedan muškarac je naišao na ribicu u plastičnoj vrećici. Da, dobro ste pročitali, riba se nalazila u plastičnoj kesi na dnu mora.

Na veliku sreću ove ribice, njen život je spašen tako što je ronilac pronašao i spasao. Ipak, na veliku žalost svih nas, zagađenost mora, rijeka, jezera i priode, generalno, postala je naša alarmantna svakodnevica i to na svjetkom nivou.

Upravo zbog toga je potrebno edukovati sve nas o recikliranju, pa i o načinima na koje možemo da pomognemo da se sačuva ekosistem planete Zemlje.

Ovaj snimak naišao je na oštre kritike društvenih mreža na račun ljudskog nemara i nepažnje prema prirodi.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.