Pas koji ne može da sakrije oduševljenje kad dobije omiljenu hranu (VIDEO)
Foto: Ilustracija

Pas koji ne može da sakrije oduševljenje kad dobije omiljenu hranu (VIDEO)

Život s ljubimcima sve je samo ne dosadan i običan. Kada udomite ljubimca, slijede brojne promjene i brojna bogatstva koja prije jednostavno niste mogli da imate.

Prije svega, imate prijatelja koji će vas obožavati, štititi i shvatati do kraja njegovog života.

Imate životnog suputnika koji vas neće napustiti kada vam je teško. Imate biće od kojeg možete da naučite toliko toga bez da vas ono traži bilo što zauzvrat, a kada mu date malo ljubavi, on će vam vratiti i više nego duplo.

No uz sve to dobijete i zabavljača koji može da vas nasmije i začudi kao nito drugi. Pravi primjer za to je pas Brutus. On smiješno i pomalo čudno reaguje na najobičnije stvari.

Najpoznatiji je po svom čudnom plesu koji uslijedi nakon svake poslastice koju dobije, piše Index.hr.

Na Instagramu ga zbog toga prati gotovo sto hiljada ljudi. Pogledajte njegov smiješni ritual u videu koji slijedi i uvjerite se da je svakog svog pratitelja itekako zaslužio.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.