Drogirani putnik napravio haos, avion prinudno sletio(VIDEO)
Foto: Screenshot

Drogirani putnik napravio haos, avion prinudno sletio(VIDEO)

Avion kompanije American Airlines morao je u petak prinudno sletjeti nakon što je jedan od putnika napravio haos.

Sve se desilo na letu od Feniksa do Miniapolisa, a avion je prinudno sletio u Denver.

Negdje sat vremena nakon polijetanja, pilot je prvo obavijestio putnike da se pripreme za hitno slijetanje, navodeći "sigurnosna pitanja među putnicima". Kako živimo u vremenu terorizma, putnici su se prilično uspaničili, a onda su otkrili i šta se događa.

Kako su javljali putnici koji su sjedjeli nazad, jedan od putnika prvo je počeo svima da govori da su uzeli kokain. Potom je otrčao u toalet i zaključao se. Osoblje u avionu okupilo se ispred vrata i pokušavali su, neuspješno, da ga nagovore da izađe.

Potom je putnik, nakon desetak minuta, sam odlučio da izađe i to pet minuta prije slijetanja. Djelovao je čudno , kako se pretpostavlja - 'nadrogirano', pa su policajci i ekipe Hitne pomoći prvo ušli u avion kako bi ga smirili.

Ovdje je muškarac izvadio džoint i zapalio, a onda je pilot zamolio putnike da hitno napuste avion. Zbog ovoga je opet nastala drama, pa je 'napušeni' putnik udario jednu osobu koja je pokušavala da izađe. Policajci su ga potom uhapsili, stavili ga na nosila Hitne pomoći i odveli. 

Na snimku se čuje kako zahtijeva da ga oslobode, vrišteći: "Skinite ih, ovo boli, je**no ću vas pobiti!"

Kompanija je potvrdila incident, kazavši kako su dva sata nakon ovoga nastavili s putovanjem.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.