Novi Kneževac: Pretukli 18-godišnjaka na smrt, pukla mu jetra od siline udaraca
Ilustracija

Novi Kneževac: Pretukli 18-godišnjaka na smrt, pukla mu jetra od siline udaraca

Pripadnici MUP-a uhapsili su M. D. (19), J. D. (18) i dvojicu maloljetnika osumnjičenih da su ubili 18-godišnjeg Barna Martina u Novom Kneževcu, nezvanično saznaju "Novosti".

Prema prvim informacijama, četvorica osumnjičenih su poslije kratke rasprave udarali mladića rukama i nogama, a kako je obdukcija pokazala, mladiću je usljed udaraca u stomak pukla jetra.

Martinovo tijelo pronađeno je u parku u Novom Kneževcu 18. septembra ove godine, bez vidljivih povreda.

Pošto je utvrđeno da je smrt nastupila nasilno, pokrenuta je istraga, te je policija ubrzo lišila slobode osumnjičeni.

Nakon saslušanja u tužilastvu, svima je određen pritvor do 30 dana.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.