Održana komemorativna sjednica povodom smrti poslanika Koče Pavlovića
Foto: Skupština CG

"Bio političar u genima koji je pratio svoju ideologiju, politiku i ideju"

Održana komemorativna sjednica povodom smrti poslanika Koče Pavlovića

U Skupštini Crne Gore danas je održana komemorativna sjednica povodom smrti poslanika Skupštine Crne Gore, Koče Pavlovića.

Obraćajući se prisutnima, predsjednik Skupštine Crne Gore, Ivan Brajović podsjetio je da je Koča Pavlović u kontinuitetu od 2006. godine u četiri saziva Skupštine Crne Gore obavljao fukciju poslanika.

"Smrt briše sve razlike, ali ostaju sjećanja. Dugo pamtim iz tih skupštinskih rasprava Koču Pavlovića, a pamtiću uvijek i sjećaću se strasti sa kojom je zastupao i borio se za svoje stavove i mišljenja. Takođe, pamtiću dostojanstvo, kako se on nosio sa svojom teškom bolešću“, rekao je Brajović.

IMG9462

Foto: Skupština CG

Poslanik Demokratskog fronta Nebojša Medojević, istakao je da je Koča Pavlović bio političar u genima koji je pratio svoju ideologiju, politiku i ideju, iako je u prirodi bio čovjek kompromisa, oko principa, ideologije i politike nije pristajao na kompromise.

 “Ljubav prema Crnoj Gori je druga važna stvar po kojoj ćemo pamtiti Koču, ali on je imao svoj san o toj Crnoj Gori, to je bila demokratska Crna Gora, slobodna Crna Gora, pomirena Crna Gora, pravna država, socijalna država, država u kojoj ćemo se baviti svojim poslovima, odgajati svoje porodice, graditi tu Crnu Goru na zadovoljstvo svih nas“, kazao je Medojević.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.