Mladić zaprosio djevojku pod vodom pa se utopio(VIDEO)
Foto: Screenshot

Mladić zaprosio djevojku pod vodom pa se utopio(VIDEO)

Stiven Veber iz Luizijane, utopio se, pošto je, tokom odmora u Tanzaniji, želio da, na nesvakidašnji način, zaprosi svoju djevojku.

Keneša Antoan i Stiven Veber, boravili su u posebnom smještaju – u drvenoj kolibi koja je djelimično potopljena kako bi turistima omogućavala pogled pod okeanom. 

Na snimku koji je objavljen, vidi se trenutak kada je Veber otplivao do „podvodnog prozora“, prije nego što je uzeo list papira na kojem je djevojci izjavio ljubav i pitao je da se uda za njega.

„Jedan dah nije dovoljan da ti kažem sve što volim kod tebe. Ali, sve što volim kod tebe, svaki dan volim više“, pisalo je s jedne strane papira.

Veber je potom okrenuo drugu stranu papira na kojoj je pisalo: „Hoćeš li, molim te, biti moja žena? Udaćeš se za mene???“.

Mladić je zatim izvadio iz džepa verenički prsten i nestao iz kadra.

Keneša je ubrzo na Fejsbuku objavila snimak, iz komenatar: „Da! Da! Da!“

Ali kasnije je objavila da je Stiven preminuo jer „nije uspio da izroni iz vode“.

Vlasti SAD su potvrdile da je američki turista preminuo u Tanzaniji, ali bez detaljnijih informacija.

„Nisi izronio i nisi čuo moj odgovor. On glasi – da, milion puta – da! Udaću se za tebe! Najbolji dan našeg života pretvorio se u najgori, u najokrutniji splet sudbine koji se može zamisliti“, objavila je nesuđena Veberova supruga Keneša Antoan.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.