Nuhodžić: Pokazali smo da je crnogorsko društvo zrelo da prihvati različitosti
Foto:PR Centar

Pohvalio rad policije

Nuhodžić: Pokazali smo da je crnogorsko društvo zrelo da prihvati različitosti

Sedma Povorka ponosa u Podgorici održana danas protekla je bez incidenata. Ministar unutrašnjih poslova Mevludin Nuhodžić je tim povodom povodom iskazao zadovoljstvo što smo kao društvo pokazali zrelost te pohvalio rad policije.

Iz Uprave policije je saopšteno da su preventivne policijske aktivnosti doprinijele su da ovaj skup prođe u mirnoj atmosferi, shodno planu organizatora. Navodi se i da je angažovan manji broj policijskih službenika.

"I ove godine je, shodno procjenama i analizama povorki koje su održane u proteklom periodu, na obezbjeđivanju Povorke ponosa angažovan manji broj policijskih službenika nego prošle i prethodnih godina. Međutim, angažovan je bio optimalni broj policijskih službenika koji je mogao da odgovori na policijske zadatke da se ukazala bilo kakva potreba za intervencijom.", istakli su iz UP.

"Danas smo pokazali da je crnogorsko društvo zrelo da prihvati različitosti i da poštuje ljudska prava. Želim da pohvalim Policiju, koja je svoj posao obavila na profesionalan način i omogućila da Prajd protekne bez ijednog incidenta.", naveo je Nuhodžić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.