Dženifer Lopez u ulozi manekenke: Prošetala u haljini kojom je prije 19 godina šokirala javnost (VIDEO)
Dženifer Lopez

Dženifer Lopez u ulozi manekenke: Prošetala u haljini kojom je prije 19 godina šokirala javnost (VIDEO)

Pjevačica, glumica, producentkinja, plesačica, Dženifer Lopez od sada na popis svojih talenata stavlja i manekenstvo.

Naime, ova atraktivna pjevačica za koju mnogi komentarišu da joj godine ne mogu ništa, poput prave profesionalke prodefilovala je pistom na nedjelji mode u Milanu i zaradila grandiozni aplauz i ovacije publike.

Reviju modne kuće Versace na nedjelji mode u Milanu zatvorila je upravo Lopez. Na sebi je nosila prekrojenu verziju kultne haljine iste modne kuće koju je prije 19 godina nosila na dodeli Grammy-ja.

Dok je ponosno, poput prave profesionalke hodala pistom bacajući nogu pred nogu, u haljini koja je jedva obuzdala sve njene atribute, Lopez je izazvala ovacije i dobila je ogromnu podršku publike. Nakon njene spektakularne šetnje na pisti joj se pridružila i slavna Donatela Versaće.

Ovo nije prvi put da se italijanski modni div Versace svojim kreacijama vraća u prošlost. Na proleće je Donatela odala počast svom preminulom bratu Đaniju Versaćeu pravom modnom poslasticom. Pistom su tada prodefilovali najpoznatiji supermodeli devedesetih, Naomi Kempbel, Klaudija Šifer, Sindi Kravford, Karla Bruni i Helena Kristensen.

Društvene mreže su "eksplodirale" od pozitivnih komentara na račun izgleda Dženifer Lopez i mnogi su se zapitali da li je realno da i u pedesetoj pjevačica izgleda tako dobro.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.