Danas sedma Parada ponosa  u Podgorici
Foto: Ilustracija

Danas sedma Parada ponosa u Podgorici

U Podgorici će danas biti održana sedma Povorka ponosa "Montenegro prajd 2019" čija će maršruta, kako su saopštili organizatori, biti najduža do sada.

Iz Organizacionog odbora su najavili da će povorka krenuti iz Bulevara Svetog Petra Cetinjskog, od spomenika Kralju Nikoli i nastaviti ka mostu Blaža Jovanovića.

“Zatim će nastaviti Bulevarom Stanka Dragojevića, nakon čega će skrenuti u Bokešku ulicu i proći pored Trga Nezavisnosti, sa kojeg će skrenuti u ulicu Slobode sve do hotela Hilton odakle će nastaviti Bulevarom Svetog Petra Cetinjskog do početne tačke”, kazali su iz Organizacionog odbora.

Novina je, kako su naveli, što će ove godine biti otvorene tri lokacije za ulazak na mjesto održavanja Povorke.

„Prvi ulaz biće u ulici Kralja Nikole kod hotela Nikić "M", drugi na mostu Blaža Jovanovića - prilaz iz dijela grada preko Morače, dok će treći, novi ulaz, biti lociran u ulici Slobode, na raskrsnici sa ulicom Miljana Vukova (ulaz iz pravca gradskog stadiona)“, rekli su iz Organizacionog obora.

Ulazi će biti otvoreni u 16, a zatvoreni u 17 sati, nakon čega će početi program koji će trajati najkasnije do 18 sati i 30 minuta.

Iz Uprave policije je saopšteno da su preduzete sve aktivnost da Povorka ponosa protekne bezbjedno.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.