Sekuliću produžen pritvor još dva mjeseca
Foto: Ilustracija

Kumu odbjeglog biznismena Duška Kneževića

Sekuliću produžen pritvor još dva mjeseca

Kumu odbjeglog biznismena Duška Kneževića Dejanu Sekuliću, osumnjičenom za zloupotrebu ovlašćenja u privredi i zloupotrebu položaja u privrednom poslovanju, produžen je pritvor za još dva mjeseca, potvrđeno je Pobjedi u Višem sudu, piše Pobjeda.

On je, 2009. godine u Atlas banci uzeo kredit, a kao sredstvo obezbjeđenja je položio zemljište koje je bilo pod teretom.

Kako prenosi ovaj list, Sekulić nije vratio kredit, a istražitelji vjeruju da je Atlas banka oštećena za skoro 600.000 eura, te i da je on za taj iznos stekao imovinsku korist.

U istrazi koja je pokrenuta protiv Sekulića izjave su dali bivši potpredsjednik Atlas grupe Mihailo Banjević, bivši izvršni direktor za komercijalu u Atlas banci Duško Đukanović i bivši izvršni direktor Atlas banke Đorđe Đurđić.

Specijalno tužilaštvo je saslušalo i Vesnu Pavlović-Furth, bivšu izvršnu direktoricu Atlas mont banke za poslove sa stanovništvom koja je objašnjavala pod kojim okolnostima je odobrila kredit Sekuliću.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.