Pucnjava u blizini Bijele kuće: Jedna osoba mrtva, pet povrijeđenih
Foto:Reuters

Pucnjava u blizini Bijele kuće: Jedna osoba mrtva, pet povrijeđenih

Jedna osoba je poginula, a pet ih je ranjeno u pucnjavi na ulicama Vašingtona, nedaleko od Bijele kuće, saopštila je policija.

Za sada nije jasno je li osumnjičeni priveden, ali je policijski izvor rekao za Reuters da se smatra kako ne postoji "aktivni napadač".

Izvor je rekao da povrijeđeni nisu u životnoj opasnosti.

Pucnjava se dogodila u četvrti Columbia Heights, udaljenoj oko tri kilometra od Bijele kuće, prenosi N1 pozivajući se na Hinu.

Lokalna televizija WJLA, povezana s ABC-om, objavila je na Twitteru fotografije vozila hitne pomoći, koje prevozi žrtve s mjesta zločine.

U televizijskom izvještaju navedeno je da je policijski odgovor na napad bio "opsežan" na raskrsnici Četrnaeste avenije i Ulice Columbia.

Cio kvart je zatvoren za saobraćaj.

Traga se za automobilom Nissan svijetle boje u kome su bila dva muškarca, iz kojeg je automatskom puškom pucano na ljude.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.