Bijelo Polje: Kažnjeni sa po 200 eura zbog vožnje u pijanom stanju
ilustracija

Bijelo Polje: Kažnjeni sa po 200 eura zbog vožnje u pijanom stanju

Predsjednik bjelopoljskog Suda za prekršaje Alija Beganović izrekao je kaznu zatvora u trajanju od 20 dana Đ-P. (50) iz Podgorice zbog prekršaja iz Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima upravljanje vozilom pod dejstvom alkohola u organizmu u koncentraciji 2,32 promila u krvi.

Takođe, za isto krivično djelo, zbog alkohola u organizmu u koncentraciji 1,26 promila, sudija Beganović je R.P. (43) iz Mojkovca izrekao novčanu kaznu u iznosu od 200 eura, piše Dan.

Novčana kazna u istom iznosu izrečena je i R.N. (27) iz Bijelog Polja, koji je upravljao vozilom pod dejstvom alkohola u organizmu u koncentraciji 1,12 promila, kao i njegovom sugrađaninu M.N. (47), koji je upravljao vozi lom pod dejstvom alkohola u organizmu u koncentraciji 1,47 promila.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.