Vujošević stigao u Crnu Goru, danas će biti saslušan
Foto:Screenshot

Odbjegli sekretar VDTa

Vujošević stigao u Crnu Goru, danas će biti saslušan

Sekretar Vrhovnog državnog tužilaštva Nenad Vujošević stigao je u Crnu Goru gdje će danas biti saslušan u Specijalnom tužilaštvu, saznaje TVCG.

Vujoševića Tužilaštvo tereti za krivično djelo protivzakoniti uticaj, te da je dio kriminalne grupe odbjeglog biznismena Duška Kneževića.

Vujošević se sumnjiči da je kao član kriminalne organizacije Duška Kneževića pokušavao da utiče na specijalne tužioce i od njih prikuplja podatke o izviđajnim postupcima vođenim protiv predsjednika Atlas grupe. 

Vujošević u telefonskim razgovorima, koje je prethodnih dana objavljivao Duško Knežević, priznao da je podmićivao Vrhovnog tužioca Ivicu Stankovića, koji je to demantovao. 

Vujošević je napustio Crnu Goru u petak, dva dana prije nego će Knežević objaviti audio snimak tokom kojeg je ovaj govorio da je uzimao pare od tog biznismena i davao ih vrhovnom državnom tužiocu kako bi deblokirali račune nekih firmi pod istragom.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.