Smolović i Tudik

Smolović sa Tudik

"Francuska izrazila spremnost da pomogne u promovisanju potencijala Bijelog Polja"

Danas je u zvaničnoj posjeti Opštini Bijelo Polje boravila ambasadorka Republike Francuske u Crnoj Gori, Katrin Tudik.

Ambasadorku Francuske je primio predsjednik Opštine Bijelo Polje Petar Smolović i tom prilikom je upoznao sa turističkim potencijalima, ali i projektima koji se trenutno realizuju u našoj opštini.

AmbFra

Tudik je uz zahvalnost za gostoprimstvo, izrazila spremnost da pomogne u promovisanju potencijala Bijelog Polja, a posebno je iskazala zainteresovanost za projekat Đalovića pećine jer je za Francuze, prema njenim riječima speleologija izuzetno privlačna.

Kao jedan od prvih koraka ka unapređenju saradnje, ambasadorka je predložila da se pronađe grad u Francuskoj sa kojim bi se uspostavila saradnja.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.