Čovjek u Kijevu prijeti da će raznijeti most, pucao i na policiju(FOTO)(VIDEO)

Čovjek u Kijevu prijeti da će raznijeti most, pucao i na policiju(FOTO)(VIDEO)

Nepoznata osoba prijeti da će raznijeti most u Kijevu gdje se nalazi stanica metroa. On je otvorio vatru, saopštio je načelnik kijevske policije, Andrej Kriščenko.

Na licu mjesta u toku je specijalna operacija. Policija ovaj slučaj kvalifikuje kao pripremu terorističkog napada.

„Nepoznati muškarac puca i preti eksplozijom. Vodimo specijalnu policijsku akciju. Sada se tamo nalaze predstavnici svih službi. Kretanje automobila i vozova na mostu je zaustavljeno“, navodi se u saopštenju načelnika.

Saobraćaj od stanice „Dnjepar“ do stanice „Lesna“ kijevskog metroa je prekinut.

Svjedoci navode da je muškarac došao na most u automobilu, izvadio predmet koji liči na eksplozivni uređaj i automat i otvorio vatru.

Napadač takođe prijeti da će raznijeti državne institucije.

Sputnik

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.