Knežević objavio novi snimak razgovora sa Vujoševićem(VIDEO)
Foto: Screenshot

Knežević objavio novi snimak razgovora sa Vujoševićem(VIDEO)

Odbjegli biznismen Duško Knežević, objavio je danas novi snimak na kojem navodno razgovara sa sekretarom Vrhovnog državnog tužilaštva Nenadom Vujoševićem.

Muškarac za kojeg je Knežević naveo da je Vujošević,  na snimku tvrdi da se sastao sa Glavnim specijalnim tužiocem, Milivojem Katnićem, i garantuje da će kum predsjednika Atlas grupe, Dejan Sekulić, koji je uhapšen u avgustu, biti pušten na slobodu "u ponedjeljak". 

Prethodno je Vujošević u Igalu razgovarao sa Ivicom Stankovićem na zahtjev Kneževića, prenoseći mu Kneževićevu poruku da će objaviti da ga je potplaćivao ako ne pusti iz pritvora Dejana Sekulića.

U ovom snimku Vujošević obavještava Kneževića da mu je Stanković rekao da se javi tužiteljki Lidiji Vukčević, koja ga potom poziva da dođe kod Katnića. Katnić saopštava Vujoševiću da će pustiti Sekulića za dan-dva.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.