U Nikšiću već danas vidimo dinamičan ekonomski razvoj i uspjeh investicija
Foto:Vlada CG

Marković čestitao Dan Opštine

U Nikšiću već danas vidimo dinamičan ekonomski razvoj i uspjeh investicija

Predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković čestitao je u ime Vlade i u svoje ime građanima Nikšića, odbornicima u Skupštini opštine i lokalnom rukovodstvu Dan Opštine navodeći da to čini i u ime zajedničkih pregnuća i sinergije kojoj se gradi novi kvalitet života u Nikšiću i cijeloj Crnoj Gori.

„Nikšić je opština koja prati Vladine strateške razvojne politike usmjerene na sveukupan razvoj zemlje i poboljšanje kvaliteta života njenih građana. U vašem gradu već danas vidimo dinamičan ekonomski razvoj i uspjeh investicija – kako državnih tako i onih koje dolaze iz privatnog sektora", naveo je Marković.

On je istakao da če u putnu  infrastrukturu Nikšića biti uloženo preko 50 miliona.

"Država kroz svoje kapitalne projekte ulaže desetine miliona eura u više sektora, a u narednom periodu samo u putnu infrastrukturu Nikšića uložićemo preko 50 miliona“ – stoji u čestitki predsjednika Vlade Duška Markovića upućenoj predsjedniku Opštine Nikšić Veselinu Grboviću i predsjedniku Skupštine opštine Radivoju Nikčeviću.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.