Milo Đukanović

Đukanović čestitao Dan opštine Nikšić

"Nikšić sa svojim ljudima doprinio u velikoj mjeri oblikovanju današnje CG"

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović uputio je čestitku povodom 18. septembra — Dana opštine Nikšić, predsjedniku Veselinu Grboviću, predsjedniku Skupštine opštine Radivoju Nikčeviću, odbornicima, učesnicima svečane sjednice i svim građanima Nikšića uz najbolje želje za dalji uspješan rad.

„Nikšić sa svojim ljudima, koji je kroz istoriju prepoznat kao simbol crnogorskog slobodarstva i antifašizma, doprinio je u velikoj mjeri oblikovanju današnje Crne Gore, države sa dinamičnom ekonomijom, koja je važan faktor regionalne stabilnosti, članica NATO i lider u pregovorima sa EU", naveo je Đukanović u čestitki.

Rezultati napretka Nikšića, koji kako dodaje predsjednik Crne Gore iz godine u godinu dobija sve moderniji izgled, kao kulturno središte i vjesnik novog tehnološkog razvoja, vidljivi su na svakom koraku.

"Postignuta ekonomska održivost, brojni realizovani i planirani projekti, uz adekvatnu valorizaciju prirodnih i ukupnih resursa, kroz saradnju lokalne uprave i Vlade, garant su blisko bolje budućnosti Nikšića, a time i Crne Gore", poručio je Đukanović.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.