Neobičan incident: Policija privela par, oni se brzo prepustili starstima u policijskom autu
Ilustracija

Neobičan incident: Policija privela par, oni se brzo prepustili starstima u policijskom autu

Policija na Floridi prijavila je neobičan incident, seks dvoje privedenih na zadnjem sjedištu policijskog automobila.

Nije neobično da policija privede neki par zbog seksa na javnom mjestu jer "krše javni red", ali do sada nismo čuli da je neki par imao seks pošto ih je policija privela i to na zadnjem sjedištu policijskog automobila, prenosi B92.

I4KOPGLNGRCAPLY2LDEKD3DQZE

Šerif u okrugu Nasau na Floridi (SAD) prijavio je baš takav slučaj i to između 31-godišnjeg Arona Tomasa i 35-godišnje Megan Mondanaro.

Najprije ih je uočio kako noću voze motocikle bez svjetala, zamalo izazvavši saobraćajnu nesreću. Zaustavio ih je i kada mu se učinilo da su "pod dejstvom" (mirisali su na alkohol i imali zakrvavljene oči) odlučio je da ih privede u stanicu, pa ih je smjestio u policijski automobil.

Privedeni nisu gubili vrijeme na zadnjem sjedištu policijskog auta, već su se odmah skinuli i prepustili strastima. Shvativši šta se dešava šerif je otvorio vrata i izvukao polugolog Tomasa iz kola, ali mu se ovaj oteo i dao u bjekstvo.

Uhvaćen je nešto kasnije kako se krije iza obližnje poslastičarnice. Prekršajima koje je napravio dodata je i krađa jer je pobjegao sa policijskim lisicama na rukama.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.